Atunci când achiziționați un iaht, selectarea potrivită reprezintă un pas esențial. Echipa noastră dedicată de la Valnautic , susținută de expertiză și profesionalism, oferă un serviciu integrat unic, asigurând un proces de înregistrare a iahturilor fără probleme și oferind consultanță specializată referitoare la TVA și alte aspecte tehnice. Cu o abordare comprehensivă, suntem unul dintre specialiștii din România în servicii de iahturi, având expertiza necesară pentru a gestiona o gamă variată de servicii, printre care:

  • Înregistrarea iahtului 
  • Leasing de iahturi cu TVA
  • Structurare și administrare fiscală
  • Finanțarea iahturilor
  • Coordonarea procedurii de import temporar
  • Formarea companiei
  • Certificare iaht și multe altele

Procedura de înregistrare a iahtului

Pasul 1 - Consultarea inițială

Experții noștri în domeniul maritim vă vor furniza consultanță specializată în ceea ce privește înregistrarea iahtului dvs., structurarea fiscală și înființarea companiei. De asemenea, suntem pregătiți să vă asistăm cu servicii de finanțare a iahturilor și brokeraj de iahturi.

Pasul 2 - Depunerea documentelor

După ce ați achiziționat iahtul, vom contacta brokerul dvs. de iaht, Firma de Transport și pe dvs. în vederea redactării și transmiterii tuturor documentelor necesare pentru obținerea cu succes a certificatului de înmatriculare.

Pasul 3 - Înregistrarea provizorie

După acceptarea cererii inițiale de către Firma de Transport, va fi eliberat un certificat provizoriu al registruIui din țara respectivă, în schimbul plății taxei corespunzătoare. Acest certificat va fi valabil pentru o perioadă de șase luni, fiind supus reînnoirii ulterioare.

Pasul 4 - Certificat de registru

Ne vom menține în contact cu Firma de Transport pentru a furniza în mod corespunzător documentația originală suplimentară, pe măsură ce este necesar, în decursul celor șase luni. Odată ce toate cerințele sunt îndeplinite, un certificat de înregistrare permanent va fi emis.

Cine Suntem ?

Fiind noi înșiși antreprenori, înțelegem mai bine așteptările clienților noștri. Ne propunem să le oferim liniștea sufletească, asigurându-i că toate nevoile lor de afaceri vor fi satisfăcute, și că vom fi alături de ei atât în perioadele bune, cât și în cele dificile. Valnautic este o afacere de familie, condusă și gestionată de noi, cu planuri și ambiții de extindere în viitor. Ne concentrăm pe viitor cu optimism, fără a uita însă experiențele și învățămintele din trecut.